Konferensgården Konferens Mat och dryck Logi Naturen Aktiviteter Kontakta oss
0
 

Måltider och servering

Både de rikliga luncherna och de fantastiska middagarna med upp till sex rätter framställs i det egna köket. Gästerna serveras en balanserad helhet av traditionella smaker i kombination med fräscha nya idéer i råvaror, smaker och sätt att servera. Den genomgående principen är att respektera säsongen och erbjuda måltider av de bästa råvarorna. Lokalt producerade, rena och ofta biodynamiskt odlade råvaror står högt rang.

Konferensgårdens professionella köksmästare står till er tjänst

Alla måltider framställs av färska råvaror med yrkeskunskap och lång erfarenhet. Som gäst på Konferensgården kan ni välja den menyhelhet som bäst passar ert tillfälle. Kombinationen av en smaklig måltid med utvalda drycker kan utvidgas med program så som Champagne- eller chokladtasting.

Willitomaatti Catering (www.willitomaatticatering.fi) och köksmästare Jussi Peisa står för serveringen från morgonmålet till den sista drinken. Han är en erfaren yrkesman, som verkat bl.a. i Helsingfors på restaurangerna Bakers, Boathouse och Loft (Michelin Guide, 2009) samt i Levi på Restaurang Arra, Bistro och Gastro, i Nyslott på Restaurang Ruukinranta och i Esbo på Paul´s Bistro

Vi välkomnar er varmt till Konferensgårdens matbord att koppla av och njuta.

Den rymliga och ljusa matsalen och den smalkiga maten garanterar att gästerna är nöjda

Oy ProPerson Ab admin  
Konferensgården Konferens Mat och dryck Logi Naturen Aktiviteter Kontakta oss Kokouspalvelut Kokoustilat