Kokoukset Kokous Ruokailu Majoitus Luonto Ohjelmat Yhteystiedot
0
 

Ruokailu

Kokouskartanon ruokaisat lounaat ja tunnelmalliset, useamman ruokalajin illalliset saavat kiitosta asiakkailta. Tarjoamme perinteisiä makuja raikkaasti ideoituna ja modernilla otteella esillelaitettuna.Ruokatuotteemme kunnioittavat vuodenaikojen vaihtelua perusajatuksena tarjota parhaita saatavilla olevia raaka-aineita. Pyrimme aina loihtimaan pöytään jotakin uutta. Keittömme arvostaa paikallisten tuottajien puhtaita, biodynaamisesti viljeltyjä ja ammattitaidolla kasvatettuja raaka-aineita.

Kartanon keittiömestari palveluksessanne

Kaikki ruoka valmistetaan alusta asti itse pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Kokouskartanon asiakkaana teillä on mahdollisuus valita valmiista menukokonaisuuksista miellyttävin ja parhaiten tilanteeseen sopiva. Voimme myös niin halutessanne räätälöidä tarjoilut juuri teitä varten. Kokousten lomaan tai illan hämärtyville tunneille sopii erinomaisesti vaikka shamppanja- tai suklaatasting tai yhdistämällä muuten vain maukasta ruokaa ja juomaa.

Aamiaisen ja illan viimeisen drinkin tarjoilusta huolehtii Willitomaatti Catering (www.willitomaatticatering.fi) ja keittiömestarimme Jussi Peisa. Hän on kokenut ja vankka ammattilainen joka on toiminut mm. Helsingin Ravintola Bakersissa, Boathousessa ja Ravintola Loftissa (Michelin Guide, 2009) sekä Levin Ravintola Arrassa, Ravintola Bistrossa ja Gastrossa, Savonlinnan Ravintola Ruukinrannassa ja Espoon Paul´s Bistrossa.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi kokouskartanon ruokapöytään. Teidän tehtäväksenne ottaa takanoja, rentoutua ja nauttia.Tilavat, vaikuttavat ruokailutilat sekä maukas ruoka takaavat onnelliset kokousvieraat

Ammattitaitoinen Catering -yritys vastaa onnistuneesta tarjoilusta

Oy ProPerson Ab admin  
Kokoukset Kokous Ruokailu Majoitus Luonto Ohjelmat Yhteystiedot Kokouspalvelut Kokoustilat